Najnovšie recenzie zo sekcie Úložné boxy
CURVER Úložný box INFINITY DOTS 11L - šedý R41561
Pridané: 16. mája 2024
(naposledy upravené 16. mája 2024)
Zakúpený v Penta SK s.r.o.
ešte nevyskúšaný
Pekné krabičky
Krásne veľké priehľadné boxy, vážne veľký objem, veľa sa do nich zmestí, takže ak niekto potrebuje odložiť viacero vecí, jednoznačne odporúčam.
- Pevny plastovy box
Produkt splnil ocakavanie. Je pevny.
- pevný plast
- jednoduchá montáž
skvelý úložný box
- čistý priesvitný material
- Splnil nase ocakavanie cenou aj kvalitou
- veľmi skladný, priestranný
- Veľkosť a pevnosť produktu. Splnil očakávania.
- no čo napísať, je to úložný box a spĺňa svoju funkciu :-)
Pekný box. Kvalita zodpovedá cene.
Tovar prišiel nedobre obrúsený. Doma som ho musela obrúsiť pretože z neho vytŕčali triesky. Taktiež je veko mierne ohnuté takže sa mi krabička nevie dobre zatvoriť
- Super
- Super
Som spokojný
- Už nemusím mať jednotlivé elektronické veci po rôznych miestach - sú v jednej hromade a kedykoľvek k dispozícii. Nech idem kdekoľvek (turistika, beh, výlet, dovolenka) jednoducho zoberiem cestovný organizér na elektroniku a idem. :-) Ja som to zakúpil kvôli tomu, aby som mal všetky veci vždy pohromade a chránil jednotlivé veci. Idem behať - zoberiem organizér, hodím do tašky (auta). Na mieste štartu vyberiem len to, čo potrebujem a poukladám do bežeckej vesty (napr. niečo z tohto - Športovú kameru, power banku, nabíjací kábel-na mobil, športové hodinky, čelovku, kameru, či inú elektroniku. Podľa toho akú dlhú trasu bežím). Pri turistike uložím organizér do ruksaku. Skvelá to vec, odporúčam.
- Produkt nemám ešte odskúšaný ale verím, že nesklame. :-)
- Produkt ešte nemám odskúšaný ale verím, že nesklame. :-)
už bolo hodnotené
- Rozhodne najlepšie boxy aké som kedy mala na uskladnenie oblečenia. Chystám sa objednať ďalšie.
Všestranné
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »